Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Op zoek naar een leuk cadeau? In al onze winkels zijn Dirk cadeaukaarten verkrijgbaar. Je kunt zelf de waarde van deze cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf een bedrag van 5 euro tot een maximum van 150 euro. Je kunt hem ook zelf ontwerpen om de cadeaukaart te personaliseren.

Geef Dirk cadeau

Om jouw cadeau nog leuker te maken kun je jouw cadeaukaart personaliseren. Je kunt ze eenvoudig zelf ontwerpen. De gepersonaliseerde cadeaukaart is te koop voor €1,99. Na het ontwerpen bestel je de kaart en kun je hem ophalen in een Dirk winkel naar jouw keuze. Om het helemaal af te maken biedt Dirk feestelijke enveloppen en doosjes aan. De prijzen verschillen van €0,50 tot €0,99. 

 

De betaling en opwaardering vindt plaats bij ophaling in de door jou uitgekozen Dirk winkel.

Cadeaukaart ontwerpen
Saldo ckecken

Saldo

Heb je een Dirk cadeaukaart en wil je weten hoeveel tegoed hier nog op staat? Gebruik dan onze saldo checker. Voer de barcode van jouw cadeaukaart en het controlenummer en je ziet direct hoeveel er nog op je kaart staat, handig!

 

Is je kaart leeg en wil je nieuw tegoed opwaarderen? Ook dat is mogelijk. Dit kan ook wanneer je kaart nog niet leeg is maar je het tegoed wilt ophogen.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en krijgt bij elke betaling en/of opwaardering opnieuw een geldigheidsduur van 5 jaar mee.

Kan ik mijn cadeaukaart inwisselen voor geld/ruilen of retourneren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Kan ik het saldo op mijn cadeaukaart online opwaarderen?

Dat is mogelijk. Hiervoor heb je een extra veiligheidscode nodig die onder de grijze kraslaag staat aan de achterkant van de Dirk cadeaukaart.

Ik ben mijn cadeaukaart kwijtgeraakt. Vergoeden jullie het saldo dat er op stond?

Nee, Dirk vergoedt nimmer het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart. Dit is voor risico van de kaarthouder.