Ga naar de hoofdinhoud
Kerst bij Dirk

Op Dirk kun je rekenen, ook tijdens de feestdagen. Of je nu van vlees of vis houdt, liever vegetarisch eet, een vroege vogel of nachtdier bent, voor luxe of doe maar gewoon gaat, Dirk helpt je om er van ontbijt tot bedtijd een gezellige en heerlijke Kerstmis van te maken. Laat je inspireren door het uitgebreide kerstassortiment van Dirk en vier kerst op z'n lekkerst en voordeligst. Let op: alleen in de kerstperiode heeft Dirk een speciaal kerstassortiment.

Kerst op z'n lekkerst!

Dirk heeft voor alle tafelmomenten tijdens kerst een uitgebreid feestassortiment. Laat je inspireren voor het kerstontbijt, de kerstbrunch, de kerstborrel of natuurlijk het kerstdiner. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen en ontdek allerlei kerstrecepten en het uitgebreide feestassortiment voor dit tafelmoment. 

Afspelen

De familie Kos en Vos

De familie Kos en Vos zijn allebei gek op kerst en alles wat daarbij hoort. De gezellige sfeer, de truien, de kaarten en natuurlijk lekker eten en drinken! Eén verschil: de familie Kos doet kerstinkopen bij Dirk. Zo houden ze geld over voor nog meer kerst bijvoorbeeld! Op Dirk kun je rekenen!

 

Dirk heeft alles in huis voor een ouderwets lekkere kerst.

Gourmetten

Gourmetten en kerst, ze gaan hand in hand samen! Lekker een stukje vlees, vis of groente klaarmaken op de manier hoe jij het wilt zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Aangevuld met wat stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alle producten in huis voor een succesvolle gourmetavond tijdens kerst! 

 

Laat je inspireren door lekkere gourmet recepten.

Gourmetten afbeelding
Tijdschrift

Tijdschrift

Nummer 7

Kerst bij Dirk! Op Dirk kun je rekenen, ook tijdens de feestdagen. Laat je inspireren door meer dan 25 kerstrecepten.

Lees tijdschrift