Beste Product van het Jaar 2020-2021

We roepen het al jaren, er kan er maar 1 de Beste zijn. En dit jaar hebben jullie de volgende producten gekozen tot product van het jaar!

Beste product
Afspelen

De beste kwaliteit

Wat is 1 de Beste eigenlijk? 1 de Beste is het huismerk van Dirk. Met producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Zo kun je genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen. Want bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker eten. 1 de Beste, zo lekker kan voordeel zijn.

 

Dirk: De goedkoopste in groente en fruit

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wil eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond! Zo zijn ook de groente en fruit van 1 de Beste van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

> Bekijk meer over iedereen gezond hier <

Iedereen gezond banner
1 de Beste groente en fruit

Bij Dirk zijn de onderstaande artikelen altijd van de beste kwaliteit én voor de laagste prijs! Dirk werkt samen met allerlei telers en boeren om het lekkerste en goedkoopste groente en fruit beschikbaar te maken. 

1 de Beste sappen

1 de Beste sappen en smoothies

1 de Beste sappen en smoothies worden vers geperst en gemaakt van de beste ingrediënten. Onze verse sappen zitten boordevol vitamines en vezels maar zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

1 de Beste zuivel

 Bij Dirk zijn onderstaande artikelen altijd van de beste kwaliteit én voor de laagste prijs! 1 de Beste zuivel is gemaakt van weidemelk. De melk komt van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten hebben gestaan.

Nieuw: Ruim assortiment 1 de Beste kaas

Deze 1 de Beste kaas van weidemelk wordt gemaakt van melk van koeien die tenminste 120 dagen per jaar en minimaal 6 uur per dag buiten staan. De kaas wordt gerijpt op 30 jaar oude Scandinavische vurenhoutenplanken onder een constante luchtvochtigheid voor een volle en romige smaak.Ook is de kaas planetproof, dit is beter voor natuur, milieu klimaat en dier. Meer weten? Ga naar www.planetproof.nl

1 de beste kaas Bekijk assortiment
1 de Beste Vlees banner

1 de Beste vlees

Bij Dirk hebben we een uitgebreid vleesassortiment. Denk aan: rundvlees, varkensvlees, gehakt, worst, lamsvlees, kalfsvlees, visconversen, biologisch vlees, kip, vegetarisch en nog veel meer. Zo hebben we voor iedereen een geschikt stukje vlees en kan jij de heerlijkste gerechten klaarmaken. 

1 de Beste vleesvervangers

Heb je een keertje geen trek in vlees of ben je vegetarisch? Bij Dirk hebben we allerlei vleesvervangers in huis, probeer ze een keer! Ze zijn namelijk heerlijk.